Appartement in 't centrum 1slaapkamer

Het appartement  , G01 , bevindt zich in de residentie Larus Marinus , gelegen op de hoek van De Molderlaan en de Meeuwenlaan, dicht bij de Markt en in een zijstraat dus van de grote winkelstraat. 5 min ,wandelen naar zee !Het  is van mijn vriendin Solange Paulus ( d' Embourg)

en ik doe voor haar de verhuring. Te huur per week in de vakanties .

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers , met een klein terrasje. Er is een living met open keuken , en alle nodige apparaten . Een douchekamer , en een apart toilet.

Er is één slaapkamer met 2 enkelbedden ,

Het appartement is niet groot maar gezellig en zonnig en dicht bij alle faciliteiten , dicht bij zee , dicht bij de winkels . En een bakker tegenover het gebouw. Parkeren kan in de Prins Albert laan, tegen de duinen.

Alles is er , je hoeft alleen lakens en handdoeken mee te brengen. Er is ook een kelder om fietsen te bergen. Reservaties amdecrop@telenet.be  of 0032 477526144 

We verhuren steeds  per week ,van zaterdag tot zaterdag , de prijs in juli en augustus is 420 per week . Buiten de vakanties te huur aan 385 euro

 

L' appartement est au rez-de-chaussée de la résidence Larus Marinus ,qui se trouve au coin de "De Molderlaan" et l'    avenue 

 

"de Meeuwenlaan".C' est une nouvelle résidence, L' appartement est à mon ami Solange Paulus ( d' Embourg)

Il y a , un living avec une cuisine intégrée , et une chambre séparée, une salle de bain(douche) avec lavabo et une toilette séparée, et une petite terrasse côté rue. Dans la chambre se sont deux lits jumaux de 90 cm chacun.
Tout y est, sauf les draps et les serviettes de bains, et serviettes de cuisine. Il y a aussi une cave pour mettre des vélos.

A louer toujours par semaine min., dans les vacances du samedi au samedi. 

Il n' y a pas de garages, mais on peut stationner dans les rues, non payantes.