Beschrijving

, , Duinblik 2.01 in de Dynastielaan, 3 in De Panne is een prachtig appartement op de 2 de verdieping van Anneke Nowé en Didier Deloddere  . He appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw met een autostaanplaats in de garage . Geen lift ! Te huur per week!

Het appartement heeft een heel mooie grote living en ruime keuken met alle nodige toestellen . Een groot flatscreen tv met wifi , een leuke zithoek en 2 terrassen dus heel de dag zon verzekerd. Er zijn 3 slaapkamers voor telkens 2 personen , toegang vanuit de living met een draaitrap . Heel warm en gezellig . De straat over en je bent aan het strand , en op het hoekje van de straat stopt de tram die je naar Plopsaland of andere badplaatsen brengt .

Voor 1,50 per persoon kan je de hele kust afrijden , dus geen gedoe met de auto en parking zoeken . Zeker in de zomer een aanrader ! Te huur in juli en augustus per week voor de prijs van 700 euro alles inbegrepen . Andere periodes op afspraak .Reservatie  op het nummer 00 32 477 526144 en amdecrop@telenet.be