reisroute en adres van de Zonneblik

Ligging van het appartement in De Panne

De Panne is te bereiken via de autostrade Brussel, Oostende , tot aan de afslag Adinkerke. Dan is het nog 10 minuutjes rijden tot De Panne. Je volgt de tramroute tot aan het monument van Leopold I esplanade. U draait de rotonde rond  en de eerste straat rechts na de Esplanade is de Dynastielaan.

FR.Autostrade Brussel -Oostende-Adinkerke,sortie Adinkerke jusqu'au monument Leopold I.

D.Austostrade Brussel-Oostende-Adinkerke ausfahrt Adinkerke und immer die Strassenbahn folgen bis zum Leopold I Monument

Vanuit Kortrik rijd je de autostrade naar Ieper , en dan de autoweg Ieper Veurne tot aan de afslag De Panne. Dan rijd je altijd rechtdoor tot je aan de rotonde komt van de L. I Esplanade, U draait de rontonde rond, en de 1e straat na de Esplanade is de Dynastielaan

Met de trein is de eindbestemming Adinkerke. Daar staat de tram op U te wachten en die stopt aan de Leopold I Esplanade en daar bent U al ter bestemming,( te voet) want links voor U , is de Esplanade  en links van de Esplanade is de Dynastielaan.

Adres:  Residentie Zonneblik

Dynastielaan,5  App 01  8660 De Panne

Ons emailadres : amdecrop@telenet.be

tel: 0477 52 61 44

Parkeren :  Je kunt parkeren in de Dynastielaan, recht voor het huis is het betalend  maar als je naar zee kijkt is het links van het gebouw een parkeersvrije zone. Dus goed kijken naar het verkeersbord. Achter het gebouw, achter die duinen is er een grote gratis parking!!

FR. A côté de la maison , dans la Dynastielaan, le parking est gratuit.Aussi derrière la maison il y a un parking gratuit assez grand.

D. Neben das Haus, in den Dynastielaan sind  frei Parkplatzen  und hinten das Haus ist auch ein grosse Parkplatz.

Winkels  :rechts op de Esplanade( achter de brasserie Splendid) is er een kruidenierszaak "De Boomgaard" hier kan je  terecht voor alle levensmiddelen(ze  hebben ook vers brood en pistolets). Via het Paterskerkje kom je bij de dichtsbijzijnde bakker, ook in de Westhoeklaan is er dichtbij een bakker. En naar de Zeelaan,( de winkelstraat!) is het een 10 tal minuutjes stappen. Ook op zondag zijn alle winkels open.

FR. Les magasins: Sur l' Esplanade ,derrière la Brasserie Splendid, il y a une épicerie" De Boomgaard" où vous trouvez tout le nécessaire. Près de la petite Chapelle il y a un boulanger chaud.

D. Geschäften: Neben den Esplanade ist ein Geschäft "De boomgaard" mit alle Lebensmittelen,und neben die kleine Kïrche ist ein Bäcker.

Het strand: Je stapt  buiten en recht voor je (op 2 min) ligt het strand en de Esplanade met het monument van Leopold I .

FR.La plage est juste devant la maison,2 minutes.

D. Das Strand liegt for dem Wohnung , 2 Minuten.